Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.

lauantai 2. maaliskuuta 2013

All you need is love



 "Maailma on täynnään sanoja, mutta mistään kielestä et löydä yhtään kauniimpaa sanaa kuin sana rakkaus."

- Nikki Mikkola 

Rakkaus. Suurin ja vahvin tunne mitä ihmisellä voi olla, mitä ihminen voi kokea. Maailman kaunein sana, maailman kaunein asia. Rakkaus määritellään akuutiksi mielenterveyshäiriöksi, joka ilmenee aistiharhoina.
     Se tunne kun näet hänet, tuntuu että sydämmesi pysähtyy ja et saa henkeä. Sydämmen syke nousee, kasvot punastuu ja kädet rupeavat tärisemään. Et pysty olemaan erossa hänestä. Tahdot ettei se hetki loppu ikinä. Rakkauteen tarvitaan tahtoa, uskoa ja toivoa. 

"Siellä missä on rakkautta ovat ihmiset aina onnellisia,
sillä onni on heissä itsessään"
- Leo Tolstoi

Lapsesta asti ihminen osaa rakastaa. Syntyessään lapsi tunnistaa vanhempansa, tunnistaa tutut äänet ja vanhempiensa hellät kosketukset. Lapsi rakastaa vanhempiaan. Tästä hetkestä alkaa jokaisen ihmisen rakkaus. 
     Rakkautta on olemassa monenlaista ja rakastaa voi monella tavalla. Rakkaus ei satu, mutta sen tuottamat tunteet sattuvat; ikävä, kaipaus sekä muistot. Kuitenkin rakkauden huonoin puoli on menettäminen. Mitä tapahtuu, kun menettää sen tärkeimmän ja rakkaimman? Miten sen jälkeen jaksaa elää? Se sattuu. Se sattuu todella paljon, mutta se on vain kestettävä. Tuntuu kuin vanhenisit ja kuihtuisit henkisesti.


Jos sinä et jäis
En minäkään täällä olla vois
Eikä ikäväni tänne jäis
Tähtenä lentäisin kauas ja hiljaa hiipuisin pois
Tyydyn vastaukseen
Joku keksi rakkauden
Ja sinä toit minulle sen


Kaija Koo - Kuka keksi rakkauden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti